FEBO PURMEREND VENEDIëN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 999 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Febo Purmerend Venediën. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 22:44 17:50 eten besteld, 19:50 eten bezorgd. Eten was ook een beetje koud.
3 dec 2022 om 20:54 Om 17.15 eten besteld voor 18.15 maar kwam zonder bericht om 18.45 Eten was warm! Heel fijn, wel slappe patat.
27 nov 2022 om 20:29 Duurde heel lang en had verkeerd eten gekregen.
26 nov 2022 om 6:20 2 uur gewacht..."Komt eraan" " Zijn net onderweg" an me hoela....weer een klantje minder...
25 nov 2022 om 23:46 Om 17.30 besteld, toen kwam de melding dat het eten er om 18.55 zou zijn, uiteindelijk werd dat 20u. Ik weet dat het met voetbal wat drukker is, maar dit was wel heel erg. Patat en snack waren koud, milkshake leek wel limonade. Erg jammer!
25 nov 2022 om 20:17 Bij de bezorging miste het een en ander.. jammer..
23 nov 2022 om 21:35 Was goed heet en erglekker!
22 nov 2022 om 9:43 Bij de bezorging waren ze mijn frisdrank vergeten
21 nov 2022 om 23:32 De patat was taaiig niet erg warm
20 nov 2022 om 21:32 Bezorging was vreselijk, hebben ander half uur gewacht op eten en was “Oke”. Ik nog bellen om te vragen waar het bleef, kreeg ik de meest arrogante jongen aan de lijn. Deed kort af en wou me snel afkappen.
20 nov 2022 om 19:17 Duurde echt veel te lang..
20 nov 2022 om 19:10 Erg laat bezord maar het was wel warm. Vriendelijke bezorger